Frends Kulaklıklar

Müzik, çoğumuzun hayatının bir vazgeçilmezidir. Uzun yollar, sıkıcı bekleyişler ve tek başımıza geçirdiğimiz zamanların kurtarıcısıdır. Müzik dinlerken o ritmin içine girmek ve hayallere kapılmak gerekir. Bunun için de kulaklıkların sizi dış dünyadan koparacak sisteme erişmiş olması gereklidir.
Frends’in etkileyici tasarıma sahip Taylor Gold serisi kulaklıkları, şimdiden dünyayı kasıp kavurmuş durumda. Ses sistemi ile olduğu kadar görüntüsüyle de dikkat çeken Taylor Gold, müzik tutkunlarının kendini ifade etmesinin havalı yolu olmaya başladı. Dünyaca ünlü Chiara Ferragni, Olivia Wilde, Anne Hathaway, Drew Berrymore, Alessandra Ambrosio, Ashley Simpson ve Nieves Alvarez gibi isimlerin tutkunu olduğu Frends kulaklıklar sektörde hızlı adımlarla ilerliyor. Siz de bir müzik tutkunuysanız, bu kulaklıklara bayılacaksınız.
Ürün Özellikleri

Mücevherden ilham alınarak tasarlanan, özgün deri ve el yapımı metalin çevrelediği kulaklıklar yumuşak dokunuşlu kumaş kabloya sahip. İleri teknoloji ile ses, müzik ve telefon kontrolü sağlayan üç tuşlu mikrofon özelliğinin yanında üstün yumuşak kulaklık süngerleri ve 40 mm sürücüsü bulunuyor.

https://www.acabanealsam.com/taylor-oilslick-1535


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KOÇ (21 Mart- 19 Nisan)

Özel bir hediye arıyorsanız doğru yerdesiniz!